Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110506

Morrissey till Hultsfred

Noterar glatt att Morrissey kommer till Hultsfred i sommar. Det verkar som om den "nya" festivalen tar sig bra. Det är inte bara bra för de unga som får njuta av bra nummer utan också för framtidstron i regionen. Vi vet att kulturen är en tillväxtfaktor och att den ger oss mod att ta klivet vidare i livet.      Det känns bra att det åter blir festival, även om det finns en osäkerhet kring biljettförsäljningen. Men faktum är att festivalen har varit ett signum för regionen och det var en tomhet som inträffade när vi förra året fick nyheten om att det festivalen ställdes in. självklart så är det så att en festival inte går av sig själv och med denna nystart med nytt folk men också gammal erfarenhet så hoppas jag att det kommer gå bra.

Media: SvD, SVT, Exp, DN,
Bloggat: Kulturbloggen på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
blog comments powered by Disqus