20110202

Nä Göran Persson är inte aktuell men vem är?

När blir kravspecifikation tillgänglig för oss medlemmar? Eller är den sekretessbelagd? Ikväll så har tydligen de 26 distriktsordförandena träffats och gått igenom de förslag på egenheter som en nu ledare ska ha.

          Vi är många medlemmar som väntar på ett svar så att vi kan börja nominera kandiater som vi anser ska leda partiet. Det är även vi som vill leda och som undrar om vi har den kompetens som medlemmarna efterfrågar. Åter så är ovissheten stor kring vad som kommer hända. Jag förespråkar en öppen herring med de som kan tänkas ställa upp och leda partiet. Men frågan är om det kommer vara någon som vågar träda fram då det verkar finnas medlemmar som inte drar sig för att skjuta alla som inte har samma åsikt till sanks.

           Jag gillar inte utvecklingen
av mitt parti. Det är en utveckling som inte är nu men som jag känner håller på att förstärkas. Det kan vara så att detta skitiga spel alltid pågått men att jag stått längre från händelsen. Eller så är det hur andra partier visar på alternativ till våran process. Oavsett så är det inte passande för ett parti som strävar efter att vara den ledande politiska kraften. Så det finns tid kvar och ta tillvara på den tiden och öppna upp. Låt medlemmar och sympatisörer vara delaktiga i vale av en ny ledare för Sveriges största parti.

Media: DN, DN2, SvD, SvD2, Ab, Ab2, Ab3.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,